Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с централното заключване

Здравейте, скоро ми свалиха алармата защото имах проблем с нея и сега се налага да отключвам и заключвам с ключа. Само че не се заключва шофьорската врата, като завъртя ключа и бутончетата за почват да прескачат и не се заключва. Понякога захапва и уж е заключено бутоните са надолу, но като натиснеш 2 пъти шофьорската врата и се отваря! Някой знае ли къде може да е проблема?
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Верочтно проблема е в някоя от машинките във вратите. Нека някой ги провери дали биват. Ако са бъгави - продават се в Пандата за по 6-8 лв. бройката. Трябват ти такива с 5 жици. Има вариант и с 2, но не ти препоръчвам.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Верочтно проблема е в някоя от машинките във вратите. Нека някой ги провери дали биват. Ако са бъгави - продават се в Пандата за по 6-8 лв. бройката. Трябват ти такива с 5 жици. Има вариант и с 2, но не ти препоръчвам.
      Благодаря ти, ще пробвам да разглобя сама вратата и да сменя тая машинка, то и машинката на стъклото ми е за смяна на тая врата, но там не знам дали ще мога сама да се справя А може и някой колега от Бургас на който му се занимава и разбира да ми помогне...
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

При мен бутончетата прескачат ,когато вратата не е затворена като хората и понякога ,когато си е затворена добре и след отваряне и затваряне на вратата се оправя. Погледни дали прозорците не захапват уплътнението някъде и да не се затваря вратата както трябва.
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
          Благодаря ти, ще пробвам да разглобя сама вратата и да сменя тая машинка, то и машинката на стъклото ми е за смяна на тая врата, но там не знам дали ще мога сама да се справя А може и някой колега от Бургас на който му се занимава и разбира да ми помогне...
          Не се сещам за някой свободен.

Comment

При мен беше започнала да заключва и после отключва разглобих и двете врати смазах механизмите и всичко се оправи. Мисля че и при теб е такъв проблема...

Comment

Първоначално публикувано от The Dark Knight Покажи съобщение
              При мен беше започнала да заключва и после отключва разглобих и двете врати смазах механизмите и всичко се оправи. Мисля че и при теб е такъв проблема...
              Мерси, ще опитам
              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

А някъде във форума да има тема как се разглобява вратата и се сменят подобни неща или снимки на това?
                sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Има http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%F0%E8%F2%E8
                  Ако нещо не е ясно питай ,ще обесняваме по детайлно
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Има http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%F0%E8%F2%E8
                    Ако нещо не е ясно питай ,ще обесняваме по детайлно
                    Благодаря. Прочетох темата, даже има нещо за някакво жило което ако не е на мястото си колата сама се отключвала, нещо като моя проблем може да е. Сега слизам да огледам, защото не мога да се сетя какви са тия болтове зад копчетата за стъклото. ако има нещо ще питам.
                    Last edited by hell_cat; d.m.y г., 16:43.
                    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Ето и нагледно с картинки

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39791

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                        Ето и нагледно с картинки

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39791
                        Благодаря ти многооо това е доста полезно да видя нагледно как става. Само, че какво става със стъклото докато свалям кората? Маха ли се или каде стои? сложничко ми се видя това с жилата иначе тонколоните моите така и така ги няма, отркраднати са И след като сваля кората имаш ли идея как да оправя проблема със заключването, каде е тази машинка и как да разбера дали проблема е в нея или в жилото?
                        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Кажете ми плссс, сваля ли се стъклото или не, че утре ще разглабям, днес докато се наканя и стана тамно
                          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Ма ти верно ли сама си разглобяваш врарите, или приятеля ? Направо ми става чак неудобно да си го помисля. Кажи къде и в колко ще си при колата, ако имам свободно време ще намина да ти оправим вратите.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Ма ти верно ли сама си разглобяваш врарите, или приятеля ? Направо ми става чак неудобно да си го помисля. Кажи къде и в колко ще си при колата, ако имам свободно време ще намина да ти оправим вратите.
                              Хаха ами сама си правя някои неща които мога разбира се и това бих направила, приятеля ми не му давам да ми пипа по колата, защото не разбира А иначе не знам по кое време утре като се събудя
                              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Working...
                              X